Cum trimitem emailurile importante direct în OneNote ?

Email to OneNote

Adesea primim mesaje importante prin e-mail și vrem să le păstrăm pentru folosirea ulterioară.

Desigur, putem opta pentru păstrarea mail-ului în programul unde l-am primit, dar va fi mai greu de găsit după un timp și nu vom putea edita conținutul.

Dacă folosiți OneNote, și aveți un cont Microsoft (o adresă @outlook.com sau @live.com ori @hotmail.com, etc.) acum puteți configura contul dv. de mail pentru a trimite e-mail-urile direct în OneNote, în secțiunea QuickNotes a caietului Personal din OneNote.

Astfel, puteți pune la un loc informații despre o anumită temă și de pe e-mail. Folosindu-vă adresa asociată contului Microsoft, înaintați (forward) mail-ul dorit către adresa me@onenote.com și conținutul acestuia va fi inserat în caietul Personal, secțiunea QuickNotes.

Pentru configurare mergem pe pagina de configurare e-mail și selectăm adresa pe care dorim să o folosim pentru forward spre OneNote. De asemenea putem adăuga și adrese de e-mail care nu sunt asociate cu contul Microsoft folosind secțiunea ”Don’t see the email address you want to add ?”. Dacă dăm click pe acel text vom vedea instructțiuni pentru atașarea oricărei adrese e-mail ca alias pentru contul Microsoft.

Trimitere e-mail către OneNote

După salvarea acestor setări am trimis un e-mail primit azi către OneNote pentru a pregăti un nou tutorial bazat pe acesta:

About Cosmin Tătaru

Cosmin Tătaru este tehnician support IT şi Web developer.În timpul liber publică tutoriale, realizează podcastul Windows fără limite şi se implică în comunitatea ITSpark, unde este moderator şi speaker.

One thought on “Cum trimitem emailurile importante direct în OneNote ?

  1. Pingback: De azi OneNote 2013 este gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>